Robin Koenhen

Robin Koenhen

Functie

Projectleider | Architect | Bouwkundige

Het vlak waar architectuur en techniek met elkaar in aanraking komen, is precies het gebied waar ik mij het liefst begeef. Door mijn achtergrond in zowel de bouwkunde als architectuur probeer ik deze twee werelden in mijn werk altijd samen te laten komen. 

Als projectleider & ontwerper bij gebouwNbeheer en VDNDP werk ik aan een grote verscheidenheid aan projecten, die ook verschillende rollen van mij vragen. Enerzijds de teamspeler, die samen met een team van goede collega’s en externe partijen het beste resultaat neerzet op elk project. Anderzijds de ontwerper, zorgend voor de creatieve input bij het maken van ontwerpen. 

Een combinatie van deze diversiteit aan werkzaamheden en ontzettend fijne collega’s maakt het heel leuk om hier te werken. 

“Van mijn collega Robin Koehnen heb ik geleerd dat je door een enthousiaste en positief kritische houding het beste bij andere naar boven kunt halen. Bij Robin is het altijd ja-en en nooit ja maar. Dit zorgt voor een constructieve sfeer die leidt naar nieuwe ideeën of inzichten.” 

Wesley Wielenga