Jeffrey Truijens | gebouwNbeheer

Jeffrey Truijens

Jeffrey Truijens

Functie

Informatie- & proces specialist | Partner

Vanuit mijn opleiding Design & Construction Management (TU Delft) ben ik afgestudeerd op het onderwerp BIM. Dit mocht ik vervolgens in de praktijk brengen bij Dura Vermeer, een van de grootste aannemers van Nederland. Na 7 jaar ben ik de uitdaging aangegaan om binnen VDNDP nog meer hands-on de organisatie naar het volgende niveau te brengen.

Daarnaast ben ik al sinds 2016 zeer actief om standaardisering en digitalisering in de sector aan te jagen, door initiatieven zoals de BIM basis ILS, ILS Ontwerp & Engineering en de ILS Configurator. Informatie Management en denken in processen is de rode draad in alles waar ik bij betrokken ben en de motor voor verbetering. Dit alles probeer ik altijd op een “speels-professionele” manier te doen om mensen intrinsiek te motiveren.  

“Wat ik graag wil leren van Jeffrey, is het structureren en begeleiden van processen. Jeffrey komt altijd heel snel tot de kern. Hij heeft altijd het einddoel in het vizier en bedenkt vervolgens binnen no-time een strategie om dat doel te verwezenlijken. Ook complexe opgaves weet hij zo over te brengen dat het voor iedereen begrijpelijk en logisch wordt. Zo weet hij andere mensen ook snel te overtuigen van zijn zienswijze.”  

Robin Koehnen