• Melkweg Amsterdam

  In twee fasen is er groot onderhoud gedaan aan het pand van de Melkweg aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. GebouwNbeheer deed het bouwkundig onderzoek en advies.

  Expertise

  Inspecteren

  Gebruik

  Recreëren

  Opdrachtgever

  Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam

  Plaats

  Amsterdam

  Start - oplevering

  2012 - 2015

  Over het project Melkweg

  Er is gewerkt aan het isoleren en herstellen van het dak, het vervangen van kozijnen en het herstel van gevels na bouwkundig onderzoek en advies vanuit gebouwNbeheer. De uitdaging lag vooral in het handhaven van het bestaande gevelbeeld. Hiervoor is bij de houten kozijnen gekozen voor inhaakkozijnen met een door monumentenzorg goedgekeurde detaillering. Voor de stalen kozijnen is gebruik gemaakt van renovatieprofielen van ODS.

  Vorige
  Volgende
  slider-afbeelding
  slider-afbeelding
  slider-afbeelding
  slider-afbeelding

  “We werken al enige tijd met tevredenheid samen met gebouwNbeheer. Als ik terugdenk aan de eerste ontmoeting, aanvankelijk om af te tasten wat we voor elkaar kunnen betekenen, ontstond er al snel een klik. Dat is nog steeds het bindmiddel in alle projecten die ik met gebouwNbeheer doe. Wat gebouwNbeheer bijzonder maakt, is het goed luisteren naar wat de opdrachtgever wenst (meestal het einddoel) en dit op een heldere manier uiteenzet op papier. Het constant verfijnen van de vraagstelling tijdens een proces, maakt het zo prettig om met jullie samen te werken. 

  Ik heb altijd het gevoel dat er grip is op een project!” 

  Nenad Bakula | Vastgoedadviseur Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam

  In dit project werkte gebouwNbeheer
  samen met deze partners:

  Uitvoering

  Toekomstbouw

  Deze vakmensen vertellen je graag meer: