FM Haaglanden
 • FM-BIM Koningskade & Parnassusplein

  Voor FMHaaglanden ontwikkelt gebouwNbeheer een 3D-model van de panden Koningskade 4 en Parnassusplein 5 in Den Haag. De digitalisering van deze twee panden moet het werk van FMHaaglanden efficiënter en minder foutgevoelig maken.

  Expertise

  Digitaliseren

  Gebruik

  Werken

  Opdrachtgever

  FMHaaglanden

  Plaats

  Den Haag

  Start - oplevering

  2023 - heden

  FMHaaglanden is een van de grootste facilitaire dienstverleners voor de Rijksoverheid in Den Haag. Dagelijks werken ze hard aan het creëren van een prettig werkklimaat en goede voorzieningen voor de rijksambtenaren die in de stad werken.

  Na een eerste pilot met een 3D-model van een van de andere panden waarvoor FMHaaglanden de facilitaire services verzorgt, schreven zij een tender uit om ook van de panden Koningskade 4 en Parnassusplein 5 een 3D-model te laten maken. In voorbereiding daarop hebben zij de FMH FM BIM requirements en FMH- ILS configurator opgesteld. De tender die hieruit volgde heeft gebouwNbeheer gewonnen.
  Op dit moment bouwen we de modellen en koppelen we op een slimme manier de gewenste informatie aan de geometrie.

  “In gebouwNbeheer vonden we een open, eerlijke en serieuze partij en fijne samenwerkingspartner met veel kennis en ervaring in het digitaliseren van bestaand vastgoed in 3D-modellen.” 

  William Elseman | afdelingshoofd Gebouwadvies bij FMHaaglanden
  Vorige
  Volgende
  slider-afbeelding
  Koningskade 4

  Deze vakmensen vertellen je graag meer: